اطلاعات کتابشناختی
E- ISSN ۲۸۲۱-۲۲۶۶
وب‌سایت http:// jurs.znu.ac.ir
ایمیل jurs@znu.ac.ir
حوزه موضوعی نشریه حوزه‌های پژوهش‌های جغرافیای اقتصادی از قبیل: مکان یابی فعالیت‌های اقتصادی، مطالعه جغرافیای مکان‌ها، شبکه‌ها و جریان‌های اقتصادی، مطالعه جغرافیای نابرابری، مطالعه شکل‌بندی فعالیت‌های اقتصادی و اثرات آن در جوامع انسانی، اقتصاد حمل و نقل شهری و روستایی، سایر موضوعات مرتبط
زبان نشریه فارسی و چکیده انگلیسی
سال شروع انتشار پاییز 1399
دوره انتشار فصلنامه
نوع انتشار ادورای
صاحب امتیاز و ناشر دانشگاه زنجان
مدیر مسئول دکتر جمشید عینالی
سردبیر دکتر محسن احدنژاد روشتی
مدیر اجرایی دکتر محمدتقی حیدری
ناشر همکار دانشگاه زنجان
وضعیت انتشار فعال
شیوه داوری همترازخوانی دوسوکور
سیاست دسترسی و انتشار دسترسی آزاد
قالب تمام متن مقالات PDF, HTML
مجوز انتشار و حق مولف Creative Commons license CC-BY-NC
نرم‌افزار بررسی سرقت ادبی سیم نور
هزینه داوری مقالات رایگان
اصول اخلاقی نشر «کمیته بین‌المللی اخلاق نشر » (COPE)
شناسه دیجیتالی مقالات DOR
درباره نشریه فصلنامه پژوهش‌های جغرافیای اقتصادی به صورت فصلنامه منتشر می شود. این فصلنامه، یک مجله‌ الکترونیکی است که به زبان فارسی به همراه چکیده انگلیسی با دسترسی آزاد (Open Access) منتشرکننده مقالات حوزه‌های جغرافیای اقتصادی می‌باشد.
سیاست دسترسی آزاد دسترسی به محتوا و مندرجات این مجله بر این اصل که با امکان دسترسی آزاد عموم به پژوهش‌های صورت گرفته، تبادل آگاهی جهانی در سطح وسیع تر را فراهم می‌آورد، کاملاً آزاد است.
بیانیه حریم خصوصی اسامی و نشانی‌های پست الکترونیک که در سایت مجله منظور شده‌اند، منحصراً برای اهداف بیان شده به کار می‌روند و برای مقاصد دیگر یا شخص دیگر در دسترس قرار نمی‌گیرند.
سیاست همترازخوانی

فصلنامه پژوهش‌های جغرافیای اقتصادی بالاترین استانداردهای همترازخوانی را حفظ نموده و در عین حال به دنبال افزایش کارآیی این فرآیند است. این مجله سیاست همترازخوانی دوسوکور را به کار می‌گیرد و این بدان معناست که هم هویت داور و هم هویت نویسنده در کل فرآیند داوری از یکدیگر پنهان است.
تمامی مقالات پژوهشی منتشره در این مجله تحت همترازخوانی کامل قرار می‌گیرند که ویژگی‌های مهم آن عبارت اند از:

• تمامی مقالات پژوهشی دست‌کم توسط دو داور واجدشرایط و مناسب داوری می‌شوند.
  • تمامی تصمیمات مربوط به انتشار مقالات توسط سردبیر و بر اساس داوری‌های صورت گرفته اتحاذ می‌گردد.
سرقت ادبی و تکثیر فصلنامه پژوهش‌های جغرافیای اقتصادی، سرقت ادبی و تکثیر مقالات را از طریق سیم نور کنترل می‌نماید.
حقوق نویسندگان و خوانندگان حقوق نویسندگان و خوانندگان مبتنی بر «اختیار غیرتجاری مشترکات خلاقانه ۴» (CC-BY-NC) می‌باشد.
حامی دانشگاه زنجان، ایران.
اطلاعات تماس

آدرس پست الکترونیک: jurs@znu.ac.ir
ناشر: دانشگاه زنجان
کارشناس نشریه: -----
آدرس: زنجان،بلوار دانشگاه، دانشگاه زنجان، دانشکده علوم انسانی، گروه جغرافیا.

کدپستی: 38791-45371
تلفن: 33054109-024 - 09122597176